před 4 týdny 1 to se mi líbí

Jak mě hlad naučil péct kváskový Superchléb

Moje cesta k pečení kváskového chleba nebyla procházka růžovým sadem. Péct mě naučil až hlad. A i když jsem zažila zklamání v podobě prvního nepovedeného chleba, nevzdala jsem se. A došla jsem až sem…

Za všechno může… přeci maminka!

Když mi bylo 15 let, jednoho dne z ničeho nic máma vyházela z chlebníku všechno klasické pečivo a začala vařit zdravě. A tak jsem najednou místo namazané Šumavy na svačinu dostávala kváskový žitný chléb. Nastalo pro mě období objevování nových chutí.

Hlad je nepřítel studenta? Ne! Naučil mě vařit a péct.

Jedno z mých prvních uvařených jídel

Později jsem nastoupila na vysokou a začala se stravovat na vlastní pěst. Bagety z bufetu mi nechutnaly a kváskové pečivo bylo moc drahé. A tak jsem se rozhodla, že se naučím sama vařit a péct kváskový chl...

Dále dostupné pouze pro členy bezplatného klubu Superkvašáků

Registrací získáte přístup ke všem klubovým článkům a budeme vám posílat novinky ze světa fermentace:

Zdarma zaregistrovat a odemknout článek