Představujeme vám online kurz:
Kváskový super-chléb na 3 zamíchání
3 lekce + 4 bonusy + osobní podpora na chatu na práci s kváskem a pečení kváskového chleba. Kde jiné návody selhávají, my poradíme.
Nově lze ke kurzu získat bezlepkové rozšíření.
Představujeme vám online kurz:
3 lekce + 4 bonusy + osobní podpora na chatu na práci s kváskem a pečení kváskového chleba. Kde jiné návody selhávají, my poradíme.
Nově lze ke kurzu získat bezlepkové rozšíření.
Chcete pro svou rodinu jen to nejlepší a víte, že kvalitní pečivo je základ. Ale to ze supermarketu je plné aditiv, bílé mouky, je dobarvené a rozmrazené. To nezní jako něco, čím byste chtěli každý den krmit své děti. Ptáte se:
Je to snadné. Upečte si ho doma! Stejně jako již 1379 studentů našeho kurzu! (Přečtěte si jejich zkušenosti)
„Joo, to se vám řekne upečte si ho doma, ale když:“
Umíte zamíchat těsto vařečkou? Pak umíte upéct kváskový chleba.
Dřív jsme nevěřili, že zvládneme upéct vlastní bochník chleba (a navíc takový, který bude záhadně mizet po rukama), protože spousta receptů různě na internetu vyžaduje hnětení každé 2 hodiny, překládání – spoustu péče a času.
A na to jsme při práci a náročném životě neměli ani pomyšlení.
Jenže situace s kupovaným pečivem je tak alarmující, že nás to donutilo k tomu, abychom si vlastní chleba nakonec upekli.
Byl to proces pokusů a omylů, který nakonec skončil úspěšně a zjistili jsme při tom jednu zásadní věc! Se správným postupem to zabere méně času, než kdybychom se pro chleba vydali do obchodu (kdyby ho tam prodávali).
A tak jsme se inspirovali několika tradičními recepty, zkoušeli jsme různé postupy, až se zrodil postup na chleba, po kterém kamkoliv ho přineseme, zbydou za pár minut jen drobky na talíři.
A to nejlepší je, že ve výsledku zabere jen 15 minut aktivního času!
Celý náš finální postup, který je tím nejefektivnějším návodem na kváskový chleba, který známe, jsme zmapovali a vydali v podobě videí a pracovních listů v našem kurzu.
Také jsme nově doplnili jeho bezlepkovou verzi v novém rozšíření!
...a k němu i bezlepkové rozšíření!
Jednoduše když máme chuť, anebo vidíme, že chleba dochází, upečeme ho – vždy čerstvý, křupavý a tak, jak ho máme rádi – jednou třeba se semínky, jindy s vlašskými ořechy a pro změnu třeba se sušenými rajčaty či olivami.
Dokážete si představit ten pocit, když držíte v rukou svůj vlastní první bochník chleba? A když ho krájíte a kůrčička krásně křupe? A nedočkavé ručičky vašich dětí, které by už už chtěly ochutnat? A ten pocit, když slyšíte: “prosím, můžu si ještě vzít?”
Pokud vám opravdu záleží na zdraví své rodiny, pak vám rádi ukážeme, jak na jednoduchý, zdravý a chutný kváskový chleba připravený dle ověřené receptury!
V tomto kurzu naleznete vše na jednom místě. Pomocí videí z denního života vás dovedeme bez starostí až k tomu, že budete pyšně držet svůj vlastní bochník chleba s pocitem „dokázal/a jsem to!“.
Už nemusíte hledat návody na internetu, experimentovat a učit se, jak na to. Stačí následovat video v kurzu a návod v PDF. A brzy se vám to dostane pod kůži, že už ani jedno z toho nebudete potřebovat. Stačí 15 minut aktivního času.
A zbytek času můžete věnovat práci, koníčkům a rodině.
Nyní lze ke kurzu získat také rozšíření pro bezlepkové kváskové pečení!
...a začít péct ten nejlepší kváskový chleba! Ať už žitný nebo bezlepkový.
Cena kurzu je 590 Kč.
Cena bezlepkového rozšíření je 390 Kč.
Možná si teď říkáte: „mám do toho jít?“, ale zvažte toto:
Jmenuji se Eva Dudíková a zdravé stravě se věnuji již od roku 2007. Zajímá mě hlavně ve spojitosti se střevním mikrobiomem, který ovlivňuje téměř vše - od trávení, vstřebání živin, přes naši hmotnost, náladu, energii, nemoci či spánek.
Proto jsem založila web Superkvašáci.cz, kde sdílím své znalosti, zkušenosti, tipy, rady i recepty týkající se zdravé stravy a střevního mikrobiomu předávám.
Tento kurz jsem se rozhodla vytvořit, protože bych chtěla, abyste i vy mohli:
Velmi doporučuji, začala jsem kursem Kvaskový chléb na 3 zamíchání , vše se povedlo, přehledný návod, podpora,když jsem...
Posted by Gabriela Kuchařová on Thursday, August 13, 2020
Za prve jsme si konecne diky Superkvasakum vypestovali kvasek a ted peceme vyborny kvaskovy chleba a taky mame ebooky...
Posted by Michal Rychecky on Wednesday, September 16, 2020
Koupila jsem si ebook o rostlinných jogurtech a kurz na pečení kváskového chleba. Obojí je pěkně zpracované. Je fajn, že...
Posted by Andrea Andy Smejkalová on Friday, July 24, 2020
Kurz "Chleba na 3 zamíchání" je TOP. O kváskovém pečení jsem uvažovala už dlouho, ale veškeré ty postupy mi připadaly...
Posted by Jana Hájková on Monday, December 28, 2020
Naprosto skvělý video kurz na kváskový chléb, boží svačinkový e-book plný skvělých a rychlých receptů. Moc doporučuji! 💗
Posted by Barbora Vyskočilová on Čtvrtek, Únor 27, 2020
Pro každého, kdo se dlouho odhodlával s pečením domácího pečiva začít je tento projekt skvělý začátek. Dozví se zde...
Posted by Kateřina Sosnovcová on Pondělí, Září 30, 2019
Díky Superkvašákům jsem si upekla svůj první kváskový chléb a musím říct, že lepší jsem ještě nejedla. Děkuju za Vás a za inspiraci, kterou dáváte. 🤩
Posted by Kristina Jenšovská on Monday, September 30, 2019
👏 zkusila jsem poprvé péct chleba z kvásku který jsem si sama vypěstovala a výsledkem byl jednoznačně nejlepší chleba,...
Posted by Hana Drahovzalová on Monday, May 18, 2020
...a upéct si chleba
Ke kurzu dostanete 30 dní garanci vrácení peněz.
Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného kurz pro vás není přínosný, pak vám obratem vrátíme peníze. Máte celých 30 dní na to, abyste si kurz prošli a vyzkoušeli. Bez rizika.
Tento kurz je investice, která může mít vliv na zdraví vaší rodiny, váš čas i pohodu.
Pokud cítíte, že je to ono – to, co by vám usnadnilo naučit se výborný a jednoduchý kváskový chleba a pomohlo jíst zdravěji, kupte si kurz hned.
Klikněte na nákupní tlačítko a na následující stránce pečlivě vyplňte své údaje a zaplaťte buď kartou, nebo bankovním převodem.
Kurz obdržíte ihned po obdržení platby na náš účet.
Tento kurz ocení kdokoliv, kdo chce pro sebe a svou rodinu to nejlepší a není mu jedno, co jí (obzvláště ne u pečiva, které jíme často a pravidelně). Kromě našeho zdraví, domácí výroba chleba z lokálních mouk také podporuje naši půdu a farmáře.
...těším se už na můj první chleba
Koupí kurzu přispějete také na rozvoj Superkvašáků, abychom vám mohli i nadále předávat hodnotný obsah, užitečné tipy i produkty. Čím větší podporu získáme, tím více obsahu zdarma budeme vydávat.
Jsme za vaši podporu moc vděční a děkujeme!