Představujeme vám online kurz:

Kváskový super-chléb na 3 zamíchání

3 lekce + 4 bonusy + osobní podpora na chatu na práci s kváskem a pečení kváskového chleba. Kde jiné návody selhávají, my poradíme.

Nově lze ke kurzu získat bezlepkové rozšíření.

V kurzu je již 977 studentů!
Získat kurz Kdo jsou Superkvašáci?

Chcete pro svou rodinu jen to nejlepší a víte, že kvalitní pečivo je základ. Ale to ze supermarketu je plné aditiv, bílé mouky, je dobarvené a rozmrazené. To nezní jako něco, čím byste chtěli každý den krmit své děti. Ptáte se:

Kde sehnat kvalitní pečivo pro svou rodinu?

Je to snadné. Upečte si ho doma! Stejně jako již 977 studentů našeho kurzu! (Přečtěte si jejich zkušenosti)

Má to spoustu benefitů:

Budete vědět, co v něm je. Bez éček, z poctivých a čerstvých surovin.
Můžete ho upéct kdykoliv z pohodlí domova a nemusíte ho shánět.
Ušetříte. Kvalitní kváskový chléb pořídíte v obchodě až o 50 Kč dráž.

Možná si pomyslíte:

„Joo, to se vám řekne upečte si ho doma, ale když:“

  • „Nikdy jsem pečivo nepekl/a. Vůbec nevím, jak začít. Je to vyšší dívčí. Nezvládnu to.“
  • „Nemám čas to studovat, hledat a experimentovat, jak udělat domácí pečivo.“
  • „Domácí pečivo je velmi náročné na čas a přípravu.“
  • „Neskloubím to se svým denním životem. Mám rodinu a chodím do práce. Na hnětení chleba opravdu nemám čas.“

Prozradíme vám tajemství:

Umíte zamíchat těsto vařečkou? Pak umíte upéct kváskový chleba.

Dřív jsme nevěřili, že zvládneme upéct vlastní bochník chleba (a navíc takový, který bude záhadně mizet po rukama), protože spousta receptů různě na internetu vyžaduje hnětení každé 2 hodiny, překládání – spoustu péče a času.

A na to jsme při práci a náročném životě neměli ani pomyšlení.

Jenže situace s kupovaným pečivem je tak alarmující, že nás to donutilo k tomu, abychom si vlastní chleba nakonec upekli.

Byl to proces pokusů a omylů, který nakonec skončil úspěšně a zjistili jsme při tom jednu zásadní věc! Se správným postupem to zabere méně času, než kdybychom se pro chleba vydali do obchodu (kdyby ho tam prodávali).

A tak jsme se inspirovali několika tradičními recepty, zkoušeli jsme různé postupy, až se zrodil postup na chleba, po kterém kamkoliv ho přineseme, zbydou za pár minut jen drobky na talíři.

A to nejlepší je, že ve výsledku zabere jen 15 minut aktivního času!

Kváskový chléb už bude hračka!

Celý náš finální postup, který je tím nejefektivnějším návodem na kváskový chleba, který známe, jsme zmapovali a vydali v podobě videí a pracovních listů v našem kurzu.

Také jsme nově doplnili jeho bezlepkovou verzi v novém rozšíření!

Získat tento kurz

...a k němu i bezlepkové rozšíření!

Díky tomu, že pečeme doma, už nemusíme řešit:

  • Kde shánět kvalitní chléb.
  • Dožadovat se složení v obchodech a lupou luštit, co chleba obsahuje.
  • Objednávat si chleba ve zdravé výživě nebo pekárně dopředu, aby na vás zbyl.

Jednoduše když máme chuť, anebo vidíme, že chleba dochází, upečeme ho – vždy čerstvý, křupavý a tak, jak ho máme rádi – jednou třeba se semínky, jindy s vlašskými ořechy a pro změnu třeba se sušenými rajčaty či olivami.

Dokážete si představit ten pocit, když držíte v rukou svůj vlastní první bochník chleba? A když ho krájíte a kůrčička krásně křupe? A nedočkavé ručičky vašich dětí, které by už už chtěly ochutnat? A ten pocit, když slyšíte: “prosím, můžu si ještě vzít?”

Pokud vám opravdu záleží na zdraví své rodiny, pak vám rádi ukážeme, jak na jednoduchý, zdravý a chutný kváskový chleba připravený dle ověřené receptury!

Upečete si kváskový chleba i vy?

Na internetu je dostupných spousta návodů, jak připravit vlastní kváskový chléb, ale víte:

  • Kterým jako začátečník začít?
  • Máte čas studovat, jak funguje kvásek?
  • Kolik dát kvásku mouky a vody, aby neumřel?
  • V kolik hodin začít s přípravou chleba, aby vám vše vyšlo tak, že budete doma a nemuseli se stresovat, že vám chleba překyne a vaše práce přijde vniveč?
  • Co dělat, když kvásek nefunguje, jak má?
  • Co dělat s kváskem, když jedete na dovolenou, abyste o něj nepřišli?
  • Co když potřebujete pečení chleba odložit? Co dělat s nakynutým těstem?
  • Jak vše udělat bez lepku?

Vše přehledně na jednom místě

V tomto kurzu naleznete vše na jednom místě. Pomocí videí z denního života vás dovedeme bez starostí až k tomu, že budete pyšně držet svůj vlastní bochník chleba s pocitem „dokázal/a jsem to!“.

Už nemusíte hledat návody na internetu, experimentovat a učit se, jak na to. Stačí následovat video v kurzu a návod v PDF. A brzy se vám to dostane pod kůži, že už ani jedno z toho nebudete potřebovat. Stačí 15 minut aktivního času.

A zbytek času můžete věnovat práci, koníčkům a rodině.

Kváskový super-chléb na 3 zamíchání

3 lekce:

  • Sežeň si, co potřebuješ
  • Upeč si superchleba krok za krokem
  • Péče o kvásek. Tvoje nové tamagotchi.

4 bonusy:

  • Ledničkové kvašení, když chceš oddálit pečení
  • Zdravé vegan pomazánky
  • Využij přebytečný kvásek
  • Vylepši si chleba dle chuti

Podpora na chatu v ceně

  • V případě komplikací nám stačí napsat na chat na našich stránkách a společně vše vyřešíme.

Nyní lze ke kurzu získat také rozšíření pro bezlepkové kváskové pečení!

Koupit kurz

...a začít péct ten nejlepší kváskový chleba! Ať už žitný nebo bezlepkový.

Jaká je cena kurzu?

Cena kurzu je 499 Kč.

Cena bezlepkového rozšíření je 199 Kč.

Možná si teď říkáte: „mám do toho jít?“, ale zvažte toto:

  • Čas –v tomto kurzu najdete vše podstatné krok po kroku, přehledně a jasně na jednom místě. Dostanete přesné návody a časové harmonogramy, které stačí jen následovat. Ušetříte tak čas strávený hledáním návodů, zkoušením a přemýšlením nad časovým rozvržením, který můžete věnovat důležitějším věcem, třeba rodině.
  • Peníze – pohoda, zdraví rodiny a ušetřený čas jsou k nezaplacení.
  • Pohoda – jsme tu celou dobu s vámi. Nejen ve videích kurzu, ale i celý čas poté. Budete mít jistotu stálé a rychlé online podpory a sdílení (nejen) na téma kvásek a chleba.

Proč jsem se rozhodla udělat tento kurz?

Evča Dudíková

Jmenuji se Eva Dudíková a zdravé stravě se věnuji již od roku 2007. Zajímá mě hlavně ve spojitosti se střevním mikrobiomem, který ovlivňuje téměř vše - od trávení, vstřebání živin, přes naši hmotnost, náladu, energii, nemoci či spánek.

Proto jsem založila web Superkvašáci.cz, kde sdílím své znalosti, zkušenosti, tipy, rady i recepty týkající se zdravé stravy a střevního mikrobiomu předávám.

Tento kurz jsem se rozhodla vytvořit, protože bych chtěla, abyste i vy mohli:

  • Zjistit, jak je pečení chleba jednoduché a že to zvládnete.
  • Poznat, jak může být chleba luxusní a návykový (s kupovaným se to nedá porovnat!).
  • Dělat chlebem radost jak své rodiny, tak svému okolí.
  • Jíst zdravě a nespoléhat na šizené, rozmazované a průmyslově zpracované pečivo ze supermarketu.

Napsali jste nám

  • Jitka Králíková: „Kurz mě nadchl svou jednoduchostí, krásnou grafikou, stručnými a výstižnými videi. Díky vašemu kurzu peču chleba již každý víkend a je to super. Celá rodina jsme si ho oblíbili. Zatím jsem dělala chleba buď se slunečnicovými semínky nebo se směsí semínek. Teď se chystám vyzkoušet i s ořechy a láká mě i s mrkví nebo dýní.“
  • Darina Borůvková: „Moc děkuji za super kurz a absolutně blbuvzdorný návod, jak na přípravu kvásku, tak i na pečení chleba, který je naprosto luxusní. Od té doby, co kváskový chleba peču, už žádný jiný nekupuji. Chutná celé rodině. Super jsou i bonusové recepty. Vyzkoušené mám perníčky s kváskem. Nejenže se s těstem bezvadně pracuje, báječná je i chuť, což potvrzují moji nejnáročnější strávníci – děti. Určitě jsem nepekla poslední.“
  • Zuzana Pospíšilová: „O kváskování jsem uvažovala již dlouho, ale odrazovaly mě velmi složité postupy, na které jsem většinou narážela. Pak jsem zkusila pracovat se sušeným kváskem, ale byl „mrtvý“ a tak jsem se pustila do tvoření vlastního kvásku právě díky tomuto kurzu. 10 dnů, než vznikne ten správný kvásek, se mi sice zdálo zpočátku přiliš dlouho, ale Evčin kurz je tak motivující – svými vtipnými obrázky, videi, taháky a svou jednoduchostí – že už nebyla cesta zpět a naopak kváskování už bylo na cestě k nám ❤.

    Kvásek se povedl na první pokus a od té doby máme jen kváskové pečivo a koláče. Hlavně chleba je fakt geniální a chutná i mému tatínkovi, což už je co říct.

    Takže za mě má tento kurz 5 hvězdiček a vřelé doporučení všem, kteří nad kváskováním uvažují nebo jsou zklamaní ze svých předchozích neúspěšných kváskových pokusů. Jsem přesvědčená, že s kurzem od Evičky se nejen chleba podaří všem! Evi ❤️ Děkuji Ti moc za rozšíření naší kuchyňské alchymie o kvásek a vlastně za novou Lásku“
  • Barbora Markuzi: „Dobrý den, peču už nějakou dobu podle vašich rad kváskový chleba a je vynikající! “
  • Libichová Blanka:„Kurz je prostě absolutně skvělý! Po pečení domácího chleba pokukuju už léta, dokonce my to už vysvětlovali i přátelé „naživo“, ale až od vás jsem to konečně pochopila. Je to fakt přehledně shrnuté a krásně vysvětlené i pro nechápavce jako já. Díky vám mně asi přešel ten strach, že to bude tak složité, že se v tom ztratím. Dokonce jsem našla i odvahu začít úplně od podlahy a „porodit“ si vlastní kvásek :-) No a nakonec se to vyplatilo několikanásobně, protože krátce po tom, co jsem si pečení chleba zautomatizovala mi byla zjištěna intolerance droždí, takže nebýt vás, byla by moje dieta teď mnohem drastičtější, protože bych netušila jak nahradit kupované pečivo. Moc děkuji a přeji krásné dny.“
  • Lenka Jančaříková: „Dobrý den, ráda bych poděkovala za kurz. Je přesně takový, jaký potřebuju! Už jsem upekla podle Vašeho postupu 2 chleby, oba se povedly a rodina moc chválila. Jsme mimo ČR, tady je chleba jiný, ale žitné mouky mraky, takže peču a kvásek roste taky krásně :) Takže díky.“
  • Lucka Vondrušková: „Jsem moc šťastná za takové kurzy, které jsou plné nových nápadů, tipů a hlavně zkušeností. Jelikož jsem už měla nějaké zkušenosti s pečením chleba, tak jsem si myslela, že se nic moc nového dozvědět nemůžu, ale to jsem se spletla :-) Vše je krásně, přehledně a hlavně srozumitelně popsáno. A konečná chuť ta je neskutečná! Všem doporučuji. Zkuste a uvidíte sami. :-)“

Velmi doporučuji, začala jsem kursem Kvaskový chléb na 3 zamíchání , vše se povedlo, přehledný návod, podpora,když jsem...

Posted by Gabriela Kuchařová on Thursday, August 13, 2020

Za prve jsme si konecne diky Superkvasakum vypestovali kvasek a ted peceme vyborny kvaskovy chleba a taky mame ebooky...

Posted by Michal Rychecky on Wednesday, September 16, 2020

Koupila jsem si ebook o rostlinných jogurtech a kurz na pečení kváskového chleba. Obojí je pěkně zpracované. Je fajn, že...

Posted by Andrea Andy Smejkalová on Friday, July 24, 2020

Kurz "Chleba na 3 zamíchání" je TOP. O kváskovém pečení jsem uvažovala už dlouho, ale veškeré ty postupy mi připadaly...

Posted by Jana Hájková on Monday, December 28, 2020

Naprosto skvělý video kurz na kváskový chléb, boží svačinkový e-book plný skvělých a rychlých receptů. Moc doporučuji! 💗

Posted by Barbora Vyskočilová on Čtvrtek, Únor 27, 2020

Pro každého, kdo se dlouho odhodlával s pečením domácího pečiva začít je tento projekt skvělý začátek. Dozví se zde...

Posted by Kateřina Sosnovcová on Pondělí, Září 30, 2019

Díky Superkvašákům jsem si upekla svůj první kváskový chléb a musím říct, že lepší jsem ještě nejedla. Děkuju za Vás a za inspiraci, kterou dáváte. 🤩

Posted by Kristina Jenšovská on Monday, September 30, 2019

👏 zkusila jsem poprvé péct chleba z kvásku který jsem si sama vypěstovala a výsledkem byl jednoznačně nejlepší chleba,...

Posted by Hana Drahovzalová on Monday, May 18, 2020

Dobrý den, děkuji SUPERKVAŠÁKŮM za pomoc při přípravě celožitnéo kváskového chleba, byť návod byl perfektní i s...

Posted by Dita Sodomková on Tuesday, June 30, 2020
Získat kurz

...a upéct si chleba

Jak kurz vypadá?

Dali jsme si velmi záležet, aby váš zážitek z kurzu byl co nejlepší.

Přichystaná pro vás je členská sekce s přehledem všech lekcí a unikátní grafikou.

Garance vrácení peněz

Ke kurzu dostanete 30 dní garanci vrácení peněz.

Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného kurz pro vás není přínosný, pak vám obratem vrátíme peníze. Máte celých 30 dní na to, abyste si kurz prošli a vyzkoušeli. Bez rizika.

Toto je vaše volba pro zdraví

Tento kurz je investice, která může mít vliv na zdraví vaší rodiny, váš čas i pohodu.

Pokud cítíte, že je to ono – to, co by vám usnadnilo naučit se výborný a jednoduchý kváskový chleba a pomohlo jíst zdravěji, kupte si kurz hned.

Klikněte na nákupní tlačítko a na následující stránce pečlivě vyplňte své údaje a zaplaťte buď kartou, nebo bankovním převodem.

Kurz obdržíte ihned po obdržení platby na náš účet.

Je to volba pro náš domov

Tento kurz ocení kdokoliv, kdo chce pro sebe a svou rodinu to nejlepší a není mu jedno, co jí (obzvláště ne u pečiva, které jíme často a pravidelně). Kromě našeho zdraví, domácí výroba chleba z lokálních mouk také podporuje naši půdu a farmáře.

Chci přístup ke kurzu

...těším se už na můj první chleba

Nestačí vám to?

Koupí kurzu přispějete také na rozvoj Superkvašáků, abychom vám mohli i nadále předávat hodnotný obsah, užitečné tipy i produkty. Čím větší podporu získáme, tím více obsahu zdarma budeme vydávat.

Jsme za vaši podporu moc vděční a děkujeme!