2 to se mi líbí

O Superkvašácích

Proč Super?

Chtěli byste získat superschopnosti, které vám dovolí dělat v životě to, po čem nejvíce toužíte, bez toho, aby vás omezovalo vaše zdraví? A využít tak svůj plný potenciál? A víte, jaký vliv na to mají bakterie ve vašich střevech?

Právě o tom vytváříme povědomí, dáváme praktické tipy a pomáháme lidem ovládnout jejich střevní mikrobiom a nabýt tak zpět to, co je nám přirozené – naše superschopnosti.

Proč Kvašáci?

Vliv střevního mikrobiomu je velmi zásadní pro náš kvalitní a spokojený život.

Zdraví střev má vliv nejen na naše trávení, ale také na naši imunitu, na to, jak se cítíme a jak přemýšlíme. Na to, zda jsme zlenivělí nebo lidé činu. Bakterie v našich střevech ovlivňují náš život mnohem více, než jsme si možná doposud dokázali představit.

A to nám stojí za pozornost. Je známo, že střevní mikroflóru můžeme pozitivně ovlivňovat tím, co jíme nebo co děláme. Vynikajícím prostředkem nám k tomu jsou fermentované neboli kvašené potraviny. A proto se zaměřujeme hlavně na ně. Ale najdete u nás také informace o různých dalších vlivech na zdraví střev.

Kdo jsme aneb náš tým

Jiří Paulas

Rád pomáhá lidem předávat to, co sám žije a co mu funguje a dává smysl, aby i ostatní mohli žít spokojený a plnohodnotný život.

Eva Dudíková

Vášnivá milovnice veganské kuchyně s návratem k původním postupům a surovinám. Kvasí vše, co jde. Od žitného kvásku, přes zeleninu až po rostlinné jogurty.

Kam dál?

Chcete-li začít ovládat svůj mikrobiom, přečtěte si nejdříve o superschopnostech, které zdravé střevo pomáhá obnovovat: Superschopnosti, které získáte díky zdravému střevu (podloženo studiemi)

A pokud chcete mít přístup i do zamčených článků, registrujte se do klubu Superkvašáků. Nezmeškáte tak žádnou důležitou informaci k rozvoji vašich superschopností:

Zdarma zaregistrovat do klubu Superkvašáků