Terapeutický kokosový super-jogurt 🥥
Poznejte tajemné modré zóny – lidi, kteří zapomínají umírat. Co dělají jinak?
Křehké bezvaječné piškoty z celozrnné mouky
Návod v 9 bodech, jak se starat o svůj mikrobiom a získat zpět své zdraví
Jemné bílé kimchi, probiotický salát (nejen) pro děti
Začínáte péct s kváskem? 3 body na cestě k úspěchu, bez kterých se neobejdete
Takto vypadají chleby začátečníků v kváskování
Přírodní tempeh ze sóji, lupiny i hrachu. Jak chutná, kde ho koupit a jak ho zpracovat?
Melonpan z kvásku a celozrnné mouky, japonské sladké pečivo s křupavou kůrčičkou (vegan)
Domácí rostlinný sýr, který se dokonale rozteče na pizze i v toustech
E-book: 10× skvělé recepty na odlehčené dobroty z jogurtu ? (zdarma)
Velký test sójových mlék ?: které je nejchutnější a které lze napěnit?
E-book: 10× lahodné recepty z tempehu, kterým nahradíte maso ? (zdarma)
E-book: 10× večeře, které zvládnete připravit do 10 minut (zdarma)
Mini e-book: Rostlinné sýry 4x jinak (zdarma)
Snadný recept na vodní pickles
Domácí ovesná smetana ze 2 ingrediencí
Raz dva hotové plněné mrkvové šátečky
Čerstvé domácí rostlinné máslo
Probiotická semínková pomazánka
Šťavnatý štrůdl z kváskového těsta
Ultimátní návod k výrobě amasaké
Fermentovaná granola s kváskem
Návod na pickles – kvašenou zeleninu
Kynutý celozrnný kváskový knedlík
Nejlepší kynuté Honzovy buchty z kvásku
Steak z tempehu s pepřovou omáčkou
Perníkový chlebíček s ovocem a oříšky
Vláčná maková buchta bez lepku, mléka i vejce
3 způsoby, jak doma vyrobit mandlové mléko